SoCentral logo
Bli medlem

Vibeke Lie - Teater Prospero

Vibeke Lie

Jeg har bakgrunn fra teatret og har de siste årene vært opptatt av å bruke mine kunstneriske og praktiske verktøy, som utøver og leder, i grensesnittet mellom kunst og samfunn. Jeg har oppdrag for Flux dialog, er produsent for scenkunstgruppene De Utvalgte og Sagliocco Ensemble. I tillegg er jeg kunstnerisk ansvarlig og regissør for seniorteatergruppen La Oss Le Ensemble og utøvende sykehusklovn for Sykehusklovnene Min drivkraft kommer sterkest i meg når jeg jobber i team med andre mennesker mot meningsfulle mål. Scenespråket er for meg et kraftfullt språk, som på sitt beste, evner å avdekke dramaet i menneskemøter. Det er stor overføringsverdi fra teatret til dialogarbeid og mange av de verktøyene jeg har med meg inn som skuespiller og klovn kommer til nytte. Som å tørre å være til stede, leke, ta tid til å lytte, være modig og noen ganger ta risikoen å tråkke over «streken».

Tags

DialogFasilitatorSykehusklovnscenekunst